Hopp til innholdet

Vipps Checkout

  Vipps er Norges best likte merkevare, noe som er betryggende for nettbutikkeiere og bedrifter som overveier om og hvordan de kan ta i bruk Vipps, kanskje ikke bare som betalingskanal, men også som innlogging og autoriseringsløsning i grensesnittet mellom online og offline, der behovet for to-faktor autentisering og smidige bruker-godkjennelser er stort og nærværende.

  Selger du til norske forbrukere, er i privatmarkedet og ønsker en rimelig trygg og kjent betalingsløsning, så er Vipps Checkout et glimrende alternativ.
  Fordelen med Vipps er at det ikke er etableringskostnader på avtaler og det er forholdvis enkelt og gnidningsfritt å finne en Vipps partner som kan hjelpe deg i gang. Vipps legger opp til at du ikke skal benytte tredjeparter.

  Med Vipps Checkout kan du også ta imot kortbetaling med Vipps, VISA og MasterCard fra brukere som ikke har Vipps konto. Dette øker tryghet og rekkevidden og selvsagt konverteringsrater.

  I Vipps Checkout blir kontakt data ferdig utfylt med brukerdata fra Vipps, og det er en enkel fremvisning av fraktvalg.

  Vipps Checkout gir deg en enkel og grei pris – 2,49% + 1 NOK per transaksjon. Ingen månedsgebyrer, ingen skjulte greier!

  Selger du for mer enn 10 millioner i året med Vipps, kvalifiserer du til en billigere pris – 1,99% + 1 NOK per transaksjon.

  Det er dog viktig å bemerke at du ikke har lov å benyttes Vipps Checkout på markedsplasser og i tjenester der du selger og formidler produkter og tjenester fra trejdeparter.

  De skriver selv følgende:
  Som salgssted med Vipps er det ikke lov å gjennomføre betalinger med opprinnelse i salg eller aktiviteter som tilbys av en tredjepart. Eksempler på dette er markedsplasser, bestillingsplattformer og lignende.

  Oppsummert:

  • Kortbetaling med VISA og MasterCard
  • Plugins til WooCommerce, Magento og Shopify
  • Fraktvalg fra PostNord, Bring, Posten, Porterbuddy, HeltHjem, Instabox
  • Oppgjør etter 3 dager!
  • Kan ikke benyttes til markedsplasser der du tilbyr varer og tjenester fra flere likeleveradører

  Vipps Checkout koster 2,49% av omsetningen + 1 kr per transaksjon, ingen flere gebyrer. Trenger du Vipps Checkout i WooCommerce kan du få hjelp fra Nettpilot, som er Vipps Integrasjonspartner.

  Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *