Hopp til innholdet

Stripe

  Stripe er en internasjonaltt anerkjent betalingsleverandør som lar deg ta imot betalinger online med kort, mobil, eller andre lokale metoder inklusive Applepay og Google Pay – men du kan ikke ta i bruk Vipps.

  Stripe tilbyr en enkel og sikker måte å håndtere betalingstransaksjoner på, og har integrasjoner med mange populære plattformer og tjenester.

  De har også avanserte funksjoner som å bekjempe svindel, sende fakturaer, utstede virtuelle og fysiske kort, redusere friksjon ved utsjekk, tilby finansiering, administrere forretningsutgifter, og mer.

  Stripe er tilgjengelig i over 40 land, og støtter over 135 valutaer og betalingsmetoder.

  Stripe er et enkelt og raskt valg for deg som vil ha en fleksibel og skalerbar betalingsløsning for din internasjonale nettbutikk eller nettside uten å skulel bruke alt for mye tid på godkjenninger og norsk kundeservice. Du oppretter en konto rimelig raskt og kan ta betalingsløsningen i bruk med en gang.

  Stripes kontrollinstanser kontrollerer nettsiden din i etterkant for å så om du følger vilkårene i betalingsavtalen. Blir du ikke godkjent stenges for betalingsmulighete rinntil alt er på plass.

  Stripe koster 2.4% + 2 kr for kort fra Norge og 3.25% + 2 kr for kort fra EU